Hva behandler vi?

Nakke/Skulderplager:

Nakke og skulderplager er noe som rammer de fleste nordmenn en eller flere ganger i løpet av livet. For noen er oppleves dette som mildt ubehag og for andre er det veldig vondt og har medfølgende hodepine, trøtthet og det blir vanskelig å prestere på jobb og i familieliv. Trykk under for å lese mer. 

Hodepine/svimmelhet

Hodepiner er noe nesten alle har opplevd i varierende intensitet og varighet. Noen ganger er det helt åpenbare årsaker bak problemet, mens andre ganger er det lurt å få hjelp til å se hva som kan og bør gjøres. Svimmelhet/vertigo er opplevelsen av ustøhet eller at omgivelsene beveger på seg. Dette kan ha en sammenheng med muskel og skjelettplager. Trykk under for å lese mer.  

Rygg-/bekkenplager

Rygg og bekkenplager er en av de hyppigste plagene i Norge som også står for en veldig stor del av sykefraværet. Rundt 80% av oss  kommer til å oppleve ryggsmerter i løpet av livet. For noen er det kun stivhet, for andre er det sterke episoder der man såvidt klarer å gå. Klikk under for å lese mer. 

Kjeveproblematikk (TMD)

Problemer med kjeven er utrolig plagsomt siden man kjenner det når man snakker, når man spiser og for noen blir det verre når man sover. Er du stresset på jobb? Da, blir det ofte enda verre. Problemene har også ofte medfølgende hodepine eller andre hodesymptomer grunnet leddets posisjon på kroppen og nærhet til nervevev. Klikk under for å lese mer. 

Problemer med arm/albue/håndledd

Plager med smerter eller andre symptomer i armer, albuer eller håndledd kan være vanskeligere å oppleve enn man tror. Ofte kommer dette av langvarige eller repetitive arbeidsstillinger og enkelte yrkesgrupper er mer utsatt enn andre. Trykk under for å lese mer. 

Problemer med ben/kne/ankel/fot

Her havner alt fra kneskader fra idrett, overtråkk når man har gått på tur eller generelle symptomer relatert til generell slitasje i leddene som vi ser etter mange år med aktivitet og arbeid. Vi hjelper deg med å finne ut av hva du kan gjøre for å bli bedre. Klikk under for å lese mer. 

Usikker på hva slags behandling du bør ha eller hva dine alternativer er?

Ta gjerne kontakt med oss, så prater vi sammen om hva som passer best for deg. Du når oss på 32 22 35 55 eller på kontakt@c3kiropraktor.no