©2020 by C3 Kiropraktorklinikk.

 

Åpningstider:

Mandag - Tirsdag            08:00 - 19:00
Onsdag - Fredag             08:00 - 16:00

 

Kiropraktor Kenneth Tørlen tok sin 5årige master-utdannelse i Sydney, Australia og har jobbet som kiropraktor i Norge de siste 5 årene. Han utøver Gonstead kiropraktor teknikk, og har som mål å kunne behandle alle deler av kroppen.

Muskelterapeut og IMS-behandler Vegard Røkenes har over 10 års erfaring som terapeut og jobber både selvstendig med å utrede problemstillinger, samt tverrfaglig i samarbeid med kiropraktor. Vegard har tidligere jobbet ved Klinikk for Alle i Oslo, hvor han også var en del av et tverrfaglig team som spesialiserte seg på å behandle pasienter med kroniske plager. IMS-behandling innebærer å fjerne spenninger i muskulatur med hjelp av nåler.

 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now